Fűtésenergia
Tudásbázis
Termék kategóriák
Kiemelt termék
Hírek
Tévhitek a passzív házakkal kapcsolatban
Tévhitek a passzív házakkal kapcsolatbanTévhitek a passzív házakkal kapcsolatban

Eneregiatudatos építészet a jövő útja
Eneregiatudatos építészet a jövő útjaKlímaváltozás, energia válság
Megoldás:passzív házak és aktív házak

Hírlevél

Név:
E-mail:
Típus:


Információs termékünkről bővebben.


BemutatkozásFűtésenergia Kft.

Cégünk 2009 év elején alakult. Alapítása egy szerencsés találkozásnak köszönhető, melyben az építészet útjait kereső tervező és egy kísérletező, aktív és energiatudatos házakkal foglalkozó beruházó útjai kereszteződtek. A megújuló energiák terén ma Magyarországon részben az elmaradott energia szemléletnek, sajtónak, részben a kereskedőknek köszönhetően hatalmas a keveredés. A tájékoztatás általában részleges és egyoldalú. Nemrég még a napkollektor látszott az elérhető megújuló energia forrásnak, ma a hőszivattyú került előtérbe. Hőszivattyúk típusai között is nehéz eligazodni. A hővisszanyerős szellőzésről az emberek még keveset tudnak, pedig a rekuperátor a modern házak gazdaságos, komfortos üzemeléséhez szinte elengedhetetlen. A fűtéscsere önmagában nem old meg egy problémát, mint ahogy az épület 5 cm polisztirol öltöztetése sem. A hibásan megválasztott építészeti és gépészeti technológiák több kárt okoznak mint hasznot (ráadásul költségesek).
 Cégünk és kollégáink legfőbb célja az energiatudatos és energiatakarékos építészet és gépészet megismerése, ismeretanyagának terjesztése és reális áron elérhetővé tétele. Nálunk az energiatakarékosság nem csak üzlet, hanem elhivatottság.
Az általunk bemutatni kívánt és arra érdemes termékek megtalálhatók a kiállító termünkben és honlapunkon például rekuperátor v. hővisszanyerés légcsere, hőszivattyú, napkollektor, napelem, talajszonda. Bizonyos termékek üzletünkben megvásárolhatóak.
Az energiatakarékos (végcéljában "passzív ház" vagy "aktív ház") épület a tervezéstől a kulcsátadásig különleges szaktudást és odafigyelést igényel. Ezt mi szeretnénk biztosítani saját mérnöki irodánkkal vagy partner irodáinkon keresztül és kivitelező partnereinkkel.
Cégünk jelenleg mosonmagyaróvári központtal dolgozik. energetikai pályázat írás és energetikai szakértői tevékenység.

Reméljük munkánkkal minden látogatónak és természeti környezetünknek egyaránt hasznára lehetünk.

Fűtésenergia  Kft. 


Honlapkészítés - Webdesign - Programozás - Hoszting